// arthitectural / Interiors / Vicente Vidal Estudio | Cocina en Altea

Vicente Vidal Estudio | Cocina en Altea

Interiors Vicente Vidal Estudio | Cocina en Altea

Kitchen design including the furniture for the signature “strasse kitchen design”. Ash-tree wood and white recreate a wide space with mineral natural surfaces in the planes of work and lining bell. The elements disposition invites to taking part in the works to the whole family.

Vicente Vidal Estudio | Cocina en Altea

Vicente Vidal Estudio | Cocina en Altea
Location: Altea (Alicante), Spain
Interior design: Vicente Vidal Estudio
Project name: Cocina en Altea
Year: 2008
Area: 32,60 m2
Collaborator: Marta Satorre (interior designer)
Photography: Mayte Piera & Helena M.G.
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more