// arthitectural / Interiors / Vicente Vidal Estudio | Sonrisas sanas

Vicente Vidal Estudio | Sonrisas sanas

Interiors Vicente Vidal Estudio | Sonrisas sanas

Intervention in dental clinic from a previous planes of engineering. The action centres basically on front, access and wait zone. The front solves in silver “alucobond” with the corporate emptied image illuminated behind.

Vicente Vidal Estudio | Sonrisas sanas

© Mayte Piera

Vicente Vidal Estudio | Sonrisas sanas

© Mayte Piera

The same material shapes the counter of attention in the interior and part of the elements of the screens or dividers designed for the occasion.

Vicente Vidal Estudio | Sonrisas sanas

© Mayte Piera

Vicente Vidal Estudio | Sonrisas sanas

© Mayte Piera

The fabrics give “kuadrat” they acquire also a special protagonism in the composition of the above mentioned dividers (in color fuchsia), emphasizing a ” textile architecture “.

Location: Paterna, Valencia, Spain
Architects: Vicente Vidal Estudio
Project name: Sonrisas sanas
Year: 2012
Area: 255 m2
Interior design: Vicente Vidal Estudio
Photography: Mayte Piera
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more