// arthitectural / Interiors / Yellow Office | Smart Pub

Yellow Office | Smart Pub

Interiors © Vladimir Mindru
© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

The Smart Pub is a combination between high quality food restaurant and event bar. A place near Preajba lake in Craiova, with a beautiful view.

The design is a contemporary eclectic-industrial style. On this two storeys building the main theme was to create a major “object and material contrast”. Warm materials such as wood and recovered brick are highlighted by white metal and ceramics. Glossy elements are also contrasting with rough natural wood floor. Retro light bulbs were used for creating a warm general atmosphere.

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

© Vladimir Mindru

One other important characteristic is the disposing of the two bars, one on each floor. The furniture features classical design Thonet chairs, and comfortable sofas both have 2 finishes, textile and leather enclosed with brushed wood. the major attraction of the place is the visual connection between the floors, combined with the 2 meters diameter chandelier.

Location: Preajba, Craiova, Romania
Architects: Yellow Office
Interior Design: Vladimir Mindru
Area: 300 sqm
Year: 2014
Lighting Design: Redo Group
Electrical Engineering: VH Electronic
Ceramics: Inalco
Photographs: Vladimir Mindru
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more