// arthitectural / Interiors / Z-AXIS DESIGN | Lary & Zoe’s House

Z-AXIS DESIGN | Lary & Zoe’s House

Interiors Taixing Rd-272-1

Taixing Rd-272

Through the misty grey visual impression combined with woody materials and rhythm of shade can create a simple, elegant and peaceful atmosphere, which can make home space become one of the crucial element of life.

Taixing Rd-114
Taixing Rd-327

By using primary architectural materials to use TV wall as main cement wall, decorated with white cabinets hanging upon it to enhance the color-depth. Interior designer embedded a dark, woody grain square cabinet between two white cabinets, the lopsided design become a visual spot and also add a sense of art to the space, which make public art design exist in home design as well. There’s no extra fussy ornaments in the living room and the dining room which created a wide-open area for family gathering; the sitting area close to the window provides a space for family members to grab coffees, reading books and also can appreciate the view outside. The L type dining table is attached to the pillar, which can reduce the weight sense of the pillar, decorated with two black iron ceiling lamps make the whole space full of human art. In addition, there’s a black magnetic wall behind the dining wall to allow the whole family to leave sweet messages to each other, that’s one interesting way to improve the relationships.

Taixing Rd-113

Taixing Rd-155

Taixing Rd-317

Location: Taichung, Taiwan
Design: Z-AXIS DESIGN
Construction: Apartment
Area: 66 sqm
Project year: 2014

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more