// arthitectural / California
  • What was once a disjointed set of rooms were all combined into one large great room, complete with a new kitchen. The open, modern design space admits light and openness to nature and allows this family with small children to live together in comfort. Location: Mountain View, California Architect: Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, […]


    more

  • Daniel Woo, the owner of Sushilicious set out to open a fun, fresh, modern, affordable family sushi chain restaurant. With a sense of humor, Sushilicious is a 2,400 square foot cross-cultural experience that pulls inspiration from everything entertaining in Japanese and American pop culture.   Guests are greeted in the reception area with warm, tropical […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Program: To remodel an existing 7,000 sq.ft. 1930’s Art deco Masonry Building Art Gallery into office and work space for production of TV commercials and music videos. Solution: Reactor presented the unique challenge of satisfying the client’s requirement to move into a completed space in less than fourteen weeks from the beginning of the design […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

How can we fit in with the spirit of the area? The former wet docks are so intimately associated with the city’s industrial heritage. This place belongs to the river. The water is its life force, the power of nature reclaiming these man-made banks. As the broad river winds gently towards its destiny, one of its curves […]


more

The aim of our project is to build a new downtown amphitheater and spaces for shopping will become the symbol for large and small cultural events and concerts in the city of Tropea, where the new center will be a very important 2-axis of the lower part of the country converge: the axis of the […]


more

The project emerged from the remodeling of the old building La Colmena, located in the corner of Agusto Tamayo street and Juan de Arona avenue in San Isidro, Lima, Peru. The original building was designed with a pre-built concrete elements that gave the image of a beehive to the entire complex. During the almost 30 […]


more