// arthitectural / Pavilion
  • The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws. We made a hole in […]


    more

  • The site is located right in front of the Chipinque National Park, which is part of the Sierra Madre mountain range. Because of its suburban condition, and the topography of its surroundings, the house must had an sculptural treatment, due to its important presence in the context. Within the diversity of such context, the house […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Arts Pavilion is located in West Kowloon, in the Park on the waterfront with spectacular views overlooking Hong Kong Victoria Harbour. The Pavilion will serve as the primary home for exhibitions and programmes in the run-up to the completion of the main museum building M+. Our project envisions the Arts Pavilion as a place […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Planning for the project to relocate the Nike Press room began in 2007. The space is separated in three areas; namely the “entrance space”, the “initiative space” and the “stock space”. The project required a space in which product display walls coexist with a large graphic banner that brands the space as Nike’s.We proposed a […]


more

Our exhibition in the Architekturgalerie Berlin, opened by the fabulous dancer and choreographer Ismael Ivo at 23.01.2013, was a great success. In their exhibition caramelfahrt (“journey”), Caramel Architekten travel on an abstract railroad through a fictional world with two-dimensional caramel projects. The journey through this artificial landscape is visually documented from the engineer’s perspective and transmitted […]


more

Nestled into the landscape, this beach house blends with the natural topography of the coastline of Kuwait. It slowly unfolds itself to the visitor, as it is approached from the desert. Upon entry, one gets glimpses of the sea whilst going down to the public space of the chalet. On this lower level, the house extends […]


more