// arthitectural / Interiors / AS Design Service Limited | Floating of Fantasy Oasis

AS Design Service Limited | Floating of Fantasy Oasis

Interiors © Sing Studio by Sum Sing

“Oasis” is often regarded as spring stream flow with fertile soil in wasteland; it is described as the best living environment of mankind by the people in the desert areas. It is in a small scale, but capable and self-sufficient with a considerable size of the food chain, and constituted to a vibrant landscape.

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

Facing a pleasant sea view, combined a luxury fashion with top quality natural environment. Designers Four Lau & Sam Sum think the natural landscape visibility in Hong Kong’s living environment is disappearing; they described the residence unit is “Oasis” in high-density concrete jungle. The design emphasizes on the luxurious elements to bring out the natural landscape, changing the landscape to its core, expect people to inject natural greenery from the luxurious elements in order to maintain freshness; it is more beautiful and refined compared to most luxury residential that only pursuit of a rich picture.

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

Designers then fantasize “Oasis” with “floating” feeling, the unit immediately becomes a luxury cruise suite and filled the requirements of the soul, and also changes the visual scenery. The interior is deliberately decorated as modern streamlined cruise, the purpose is to distract you from the crossbeam, and your eyes will flow to the sea view windows.

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

© Sing Studio by Sum Sing

Location: Providence Bay, Tai Po, NT, Hong Kong
Design: AS Design Service Limited
Design Team: Four Lau (Creative Director), Sam Sum (Art Director), Twiggy Yau (Senior Interior Designer), Ka Him (Assistant Interior Designer)
Completion Date: 2014
Area: 202 sq m / 2179 sq ft
Photography: Sing Studio by Sum Sing
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more