// arthitectural / Concept & Competition / A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Pacemar

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Pacemar

Concept & Competition A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Pacemar

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | PacemarThe project requires a comprehensive approach of rehabilitation and renovation based upon the use of reliable simulation tools: digital models and simulations of energy performances. The new project will be conceived out of bot : restraint regarding the economy of means, as well as the taking into account of the needs and expressed wishes of those who will use the building.

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Pacemar

© Atelier Zündel Cristea

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Pacemar

© Atelier Zündel Cristea

Significant work will be undertaken in determining each major internal element of the project: entrance hall, the room for models, reception area, offices, all will be considered with specific, custom treatment. Our intervention comprises three significant aspects that together come to define the project, imparting a new image to the whole: open working spaces, atriums, a new façade.

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Pacemar

© Atelier Zündel Cristea

Architect:  A/ZC – Atelier Zündel & Cristea
Project name: Pacemar
Status: In progress – 2014
Credits: Atelier Zündel Cristea
Team: AZC / Batiserf / Choulet / Bureau Michel Forgue / VS-A / PCA
Cost/Size: 10 M€ / 4933 m²
Program: Renovation of an office building
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more