// arthitectural / Interiors / COEN! design agency | Netherlands Broadcasting Music Centre

COEN! design agency | Netherlands Broadcasting Music Centre

Interiors COEN! design agency | Netherlands Broadcasting Music Centre

The monumental entrance hall of the Netherlands Broadcasting Music Centre, originally designed by architect Elling and afterwards restyled by ‘Architects Cie’ is metamorfosed into a fresh and spacious whole.

The new reception and waiting room have been transformed into two large kiosks. All in harmonywith the existing building but definitely bearing the Coen van Hamsignature. The brightly coloured new furniture give the library and large entrance hall a sparkling, musical red blaze.

Location: The Netherlands
Design Interior: COEN! design agency | Coen van Ham
Interior Builder: Interieur Apeldoorn,
Client: Netherlands Broadcasting Music Centre
Furniture:
tables and desks – COEN! design agency
chairs – Allermuir
lamps designed – Bert Jan Pot for Moooi
Floor: +/- 800 sqm
Start Design: 2008
Start Building: 2008
Delivery: January 2010
Photographs: COEN! design agency

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more