// arthitectural / Objects / COEN! design agency | Testbeeld

COEN! design agency | Testbeeld

Objects COEN! design agency | Testbeeld

COEN! made the new interior design for the head office of the National Broadcasting Channel, located in three existing, dark buildings at the Media Park in Hilversum: this office space was re-created by COEN! to form a light, colourful and attractive working environment, with an ambience appropriate to a media concern.

The design was based on the following points of departure:
– The specific identity of the National Broadcasting Channel is evident throughout the head office.
– All three buildings have been integrated to form a coherent and recognizable environment.
– The characteristic items used for the design are at the interface between applied and autonomous art.
– The interior design is timeless with colourful accents.
– In spite of the limited budget available, it was possible to create a powerful concept.

In 2006 COEN! redesigned the TV test picture to symbolize the National Broadcasting Channel. The well-known test picture was translated into colourful art forms on wall panels and window accessories throughout the media building.

Based on the same design, a series of 16 colourful giclees was produced, which when taken together form the complete test picture.

Designer: COEN! design agency | Coen van Ham
Material: Giclee on paper, series of 16
Format: Paper 500 x 700 mm, print 300 x 400, numbered
Number made: 50
Year: 2006
Pictures: COEN! design agency

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more