// arthitectural / Lighting / Input Creative Studio & Clark Gaynor | DIFFA’s Dining

Input Creative Studio & Clark Gaynor | DIFFA’s Dining

Lighting Input Creative Studio | DIFFA’s Dining

Input Creative Studio | DIFFA’s DiningThe entrance to DIFFA’s Dining by Design 2013 represents the journey of an AIDS victim; illustrated metaphorically through the “light at the end of the tunnel” that DIFFA’s efforts provide.

Through the use of perspective, one is naturally drawn into the show as they experience an array of mirrored light bulbs incased in a dark envelope. The combination of two hundred and seventy two light bulbs creates an abstracted mirror above, making the cause relatable as viewers look up and see their own reflection.

Input Creative Studio | DIFFA’s Dining

Input Creative Studio | DIFFA’s DiningPowerful yet nostalgic, the design pulls one in to reflect, literally and figuratively, on the cause.

Designer: Input Creative Studio + Clark Gaynor Interiors
Project: DIFFA’S Dining by Design 2013 Entrance
Type: Installation
Floor graphics: Corse Design Factory
Lighting consultant: Studio C Square
Fun Facts:
272 Mirrored Lightbulbs
1650ft. of Red Cord
276ft. of PVC Pipe
2 Gallons of Matte Finish Red Paint
4 Gallons of High Gloss Black Paint
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more