// arthitectural / Interiors / Juma Architects | 419

Juma Architects | 419

Interiors Juma Architects | 419

Juma Architects | 419The conversion of a 90m ² apartment in the year 1974, to establish a great spaciousness to create a loft feeling result. In the past, the apartment has a series of dark, concatenated spaces. The kitchen and entrance hall were therefore fully opened and pass into a spacious living room with fireplace. The large windows let in plenty of light, and contribute to a very pleasant experience of the living room and kitchen.

Juma Architects | 419

© Thomas de Bruyne

Juma Architects | 419

© Thomas de Bruyne

That is even more freshness to optimize is chosen for a mainly white interior. The walls were painted white and also for curtains, blinds and kitchen JUMA resolutely gone white. The carpet and furniture are again the contrast and color.

Juma Architects | 419

© Thomas de Bruyne

Juma Architects | 419

© Thomas de Bruyne

Juma Architects | 419

© Thomas de Bruyne

The quirky lighting fixtures on the wall give a playful touch to the whole. The bathroom with tub and glass shower wall is optically magnified by a wide room mirror. In the entrance hall were custom built cabinets fitted as new volumes were integrated into the design. These cabinets do hand as a cloakroom and as storage space for placing a washer and dryer.

Juma Architects | 419

© Thomas de Bruyne

Juma Architects | 419

© Thomas de Bruyne

The thorough renovation resulted in an almost new apartment. The screed or cement screed has been removed making it possible to complete electrical equipment and all sanitary pipes to renew. The plumbing fixtures are also ‘brand-“new and contribute to a very high comfort. The decoration was made by JUMA architects.

Architect: Juma Architects
Photos: Thomas de Bruyne
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more