// arthitectural / Bar
  • Right in the heart of the Ambassadors district, Rabat has just welcomed its first boutique hotel of which the interior design and decoration is signed by the Studio Marc Hertrich & Nicolas Adnet. Villa Diyafa is a 5 star hotel imagined as an exceptional private villa. It offers its guests ten luxurious suites, a private […]


    more

  • The design of the new address of the patisserie À La Folie aims to defy all typecasts of the conventional pastry shop by giving full prominence to the superior presentation and quality of its unique products. The execution of the design begins with the storefront. The shop’s 650 sq.ft. ground floor location on the colorful […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

estudiHac designs the interior project Cheese Bar Barcelona at Hotel Meliá Sarriá The interior design studio estudiHac has designed the new Poncelet Cheese Bar Barcelona, located inside the Hotel Meliá Sarriá. This new culinary space has a total of 400 square meters on the ground floor of the hotel, and is called to be the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

A narrow space threads through the center of this house, expanding and shrinking, curving and meandering. This part of the house morphs and transforms to become a space for relaxation, study, reading, or teatime. We built a small room in the middle of this space. As the width of these branches changes, the purpose of […]


more

September brings the opening of French artist/craftsman Françoise Fredj Weill’s second London exhibition in which she will unveil new pieces from her Collect-xion furniture series. Organized by London-based French art consultant Eloise Benzekri, the title of the exhibition, “Marks”, takes its inspiration from the quote “Le souvenir commence avec la cicatrice” (“memory begins with a […]


more

In the south-west of Moscow region, the architectural office “Atrium” is building a private hotel. In order to visually minimize the rather large volume, the architects employed their favorite tactic – they made the building look like a natural part of the landscape. Due to the fact that the land site allotted for the construction of […]


more