// arthitectural / Belgrade
  • Office space is located in GTC House, New Belgrade. The interior is done in three phases, the first phase of 1000m2, second 250m2 and third 450m2. After third phase entire floor was occupied. Special attention is devoted to common areas like kitchen, dining area, lounge area and reception. There are various colors and material used for […]


    more

  • The apartment is located in a building that was designed by the same author so it was a great pleasure to design such a space. The work is marked by the excellent cooperation with the client who is identified in a concept of an open space and all further cooperation in interior design runs smoothly. […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The flat of family Mitrovic is design for three member (parents and one child). In the lower level of apartment there are big living room, dining room, kitchen, toilet and the guest room. In the upper level are master badroom with toilet, child room, wardrobe, toilet and entrance to the terrace. Terrace has decking floor […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Israeli designer Yigal Azrouël launched his playfully edgy women’s clothing label Cut25 in 2010, building on the success of his well-established eponymous line. Dror developed the store’s 1,400-square-foot Soho space, which features an angular, geometric installation that plays off of the collection’s varied textures and body-conscious silhouettes. Designer: Dror  


more

Spain and Kuwait-based practice AGi architects has been commended at MIPIM Architectural Review Future Projects Awards 2012, for their BBS Preschool and Wafra Living Residential Complex proposals. Both of them are currently under construction. In the first case, the project competed in Mixed Use Category and, the second one, in Residential Category. This is the […]


more

As a child I was always drawn to nature. Watching the reflection of mountings and clouds in lakes at family trips was one of my great pleasures. The inspiration for the reflective vase came from that memory. I wanted to design a vase that will reflect its surroundings as the lakes reflected those mountings, so […]


more