// arthitectural / chair
  • Ligne Roset Réamur showroom in Paris will soon show “Beau Fixe” by Inga Sempé well known for her impertinent independence and practical rigour: “As a child, we had two armchairs at the seaside, massive like elephants sitting on their hindquarters, the front legs of which formed the armrests and ‘ears’. These ‘ears’, I loved them […]


    more

  • How to bring dramatic tension to an exhibition presence? With a strong idea across all channels. In 2014 at Orgatec, Brunner presented new product innovations and its portfolio of chairs and tables designed for office use. The goal was to use its innovations to present Brunner as a dynamic, transparent company, while placing the products on […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The pieces in this series look like they weren’t made by hands, but have grown to their present form organically. They might be the result of a mutation in cells, or the result of a chemical or nuclear reaction. Perhaps it’s a virus or bacteria that has grown dramatically out of scale. The Mutation pieces […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This is ISANA, a multi-layered row house in Musashino City, Tokyo. The owner of the house informed us that it is customary in his home country of India to build some rooms for rent along with the construction of a new house. Following the custom, we planned the owner’s house with the floor area of […]


more

Located in a pleasant residential neighbourhood, the house is a compact building (almost a cube) surrounded by a 3 meters wide perimeter necessary courtyard, which is the minimum mandatory gap based on current regulations. The pre-existing yard, the swimming-pool and the shed set at the back of the plot are preserved by the express wish of […]


more

House facing a green square. The front façade is oriented to the northwest overlooking a square with trees. Downstairs there’s a garage and access, living rooms, veranda and service spaces; upstairs, four bedrooms, restrooms, a second living room and a veranda. We tried to provide it with a maximum continuity of space, removing barriers wherever possible. Special […]


more