// arthitectural / collective housing
  • How to establish a clear spatial, material and social identity of the neighbourhood? This question was the basic principle when developing the design of objects and their surroundings in terms of deeper connection of future residents with their living environment. The concept of the 3D erosion is resulting from the critique of the existing master […]


    more

  • The development of the ‘De Ham’ site is part of an urban renewal taking place on several fronts. The proposal has been worked out by contractor and project developer Alheembouw NV and fits within a public private partnership. The project will be carried out in collaboration with BURO II & ARCHI+I as designer and Prem […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The GI multi-family housing is located in the south-east of the town of Pergine Valsugana, Ischia and on a slope. The building has three apartments, an apartment on each floor, the last of which is a duplex. From the large windows one can enjoy a beautiful view of Caldonazzo lake, the light is excellent all […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Kola is aesthetically and weight wise a light chair making it fit both public and private modern interiors. Kola Light Wood is the newest member of the growing Kola family. The combination of warm materials reflects the current interior spirit. The seat, manufactured of 100% recyclable polyester felt, is part of the supporting construction. It […]


more

The inauguration of the Elgin County Courthouse, consolidating the Superior Court of Justice and the Ontario Court of Justice, occurred on March 18, 2014 in St. Thomas Ontario. The ceremony marked the opening of the new judicial complex, incorporating a substantial new construction, by the project architect NORR Ltd, and the integration of the original […]


more

Our clients required from us to create original interior with contemporary and modern look to impresses and surprise with its vision. The space was not large and needed functional development with strong emphasis to be the visual center of the area. Another important element was the staircase leading to the basement used as storage. We […]


more