// arthitectural / education
  • The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


    more

  • Transparent administration: the architecture of the Vocational School of Administration by AllesWirdGut demonstrates closeness to citizens, openness, and transparence. The only thing that encloses the new school building in Embelgasse in Vienna’s 5th district is in fact the block perimeter. Large ground-floor glass surfaces afford an insight into everyday school life and open the green […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The design aims to function as a translator between the urban condition, the public, and the museum spaces. The existing urban edges of the city context define a triangular building mass. Lifting the main exhibition space allows the public and the museum programme to float freely underneath, creating a continuous connection between the urban fabric […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Located among a low-rise residential neighborhood, a new location for a software developer–SUNONE presents designers with a great challenge dealing with quality of living for existing residence and working condition for the new comer. In order to preserve serenity of an area, respect privacy for each residence and simultaneously create pleasing working environment for staffs, […]


more

    A city icon is a combination of the uniquely fantastic with the technologically extraordinary; the genesis for a dream in the city that embodies the spirit of its time. Conceptually, the Cloud of Dubai has already captured imaginations all over the globe, and now, as it moves into Phase II of its development […]


more

Transforming an attic into a bookcase – “Nothing is lost, nothing is created, everything is transformed.” Subtraction In approaching this project, we studied the composition of the existing building and identified multiple layers added to one another over time. These additions had compressed the living space since the original construction dating back to 1880. Inside […]


more