// arthitectural / Eindhoven
  • The residence is located in a district at the edge of the city of Eindhoven in the south of the Netherlands. Designed for a young family with two small children and a love for Dutch modernist architecture. The overall shape and layout of the building was driven by exterior factors: strict regulations from city council […]


    more

  • This house is located in a new district at the edge of the city of Eindhoven in the south of the Netherlands. Designed for a young family with three small children and a special interest in modern Dutch architecture and the need for a small office. The residence and the office part share the same […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Double Infinity is a collaborative exhibition by Holland Van Abbe Museum and Arthub, commissioned by Holland Art Center.  It is opening coincides with the opening of the Shanghai World Expo and is aimed at connecting these two countries, China and Holland, and two cities – Shanghai and Eindhoven.  The aim is to conduct an impressive […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

With this project, a 450 m² warehouse with 8 m ceiling height in Maslak is transformed into a photography and production studio which contains office and cafe functions as well.     The aim of the Project was to create spacious and attractive atmosphere to fit in a limited budget. The project is designed around […]


more

Since Fitch Ratings specializes in analytics, estimates, and ratings, i.e. handling enormous amounts of information, the solution proposed by the architect reflects the process of data transfer. One of the main advantages of this idea, according to Sergey Estrin, consists in the fact that it yields a lot of opportunities of depicting the data transfer […]


more

“Shiro” is the meaning of “white” in Japan. White is the color that has a mysterious charm.  Renovation experimental you use the white.  Budget was small. I painted all white first.  I painted the white furniture also. It just so lonely in space, I have added a little green. Were chosen to match the interior space […]


more