// arthitectural / music
  • From the architect. Grenswerk, part of the medieval city on the Maas river, is to become the future creative and cultural heart of Venlo. Specifically the parceling, typical of old town structures, was advised by the urban plan of AWG, as being a carrier of new architectural developments. Following zoning regulations, the building envelope has […]


    more

  • Do you want to relive a great moment? To be literally transported back to a memorable moment experienced yesterday or years ago? Before reading on, discover 3D sound by clicking here (listen with headphones for the maximum surround sound effect). The advent of social networks has given rise to a predominance of looking over listening […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Music Museum master plan design proposes to unify the campus through the voids between buildings – like a caesura in music. The scheme identifies five voids between the buildings to form the overall morphology of the campus. The first void is the ancient garden with existing trees. The second void is the new Music […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This is a small, contemporary mews house in Regent’s Park, nested amidst Grade I and II listed buildings by Nash. The house, equipped throughout with the latest intelligent home technology concealed within walls and fittings, consists on the ground floor of garage, guest bedroom, bathroom, entry hall and cloak room, with kitchen, dining and living space […]


more

We designed a beauty salon named ARKHE (refers to the ancient belief that water is the source of all creation) around the theme of water. This is a space made up by the charm of its raw materials, thus, by using aluminum and bringing out the beauty of the material ,we bring into existence a space […]


more

Remodelling of the most central and relevant public space in Puigcerdà, originally very much deteriorated, with an excessive amount of traffic that diminished the civic and integrating potential of the space. The first step was to remove vehicular traffic by concentrating all the road connections and services on the south-east side of the squares, thereby […]


more