// arthitectural / South Korea
  • ‘House in Nogyang‘ is facing the boundary of the green belt, which boundary that the city can’t expand anymore. It is close to downtown but quiet, near to an apartment complex, elementary school, and Nogyang station. This house is for three generations: three children, a couple, and their old mother. Each of them wanted their […]


    more

  • This building is named ‘Suo-jae(守吾齋)’, which means ‘the house to uphold myself‘. The Name ‘Suo-jae’ belongs to a house of Yak-hyun Jeong – whose brother was Dasan Yak-yong Jeong, one of the greatest scholars in late Choseon dynasty- as well as the title of a prose which was written by the scholar. The prose was […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

At this time when industrial society changes to cultural era, we started this project to turn on the cultural switch by building a building, just as putting a book in a empty shelf. Driving along Gyeongin Expressway to go through Gajwa Interchange, you will meet Gajwa-dong, a town in Incheon, South Korea. This town took […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

It is projected to locate the Tennis club on the 1.5 hectare area, on Istra riverside, in one of the most picturesque districts of Moscow Suburbs. The project presumes, beside five open air courts, the creation of a large sports and recreational infrastructure incorporated in one vast complex. Complex and very elongated building, is formed […]


more

A semi-finalist submittal for the annual Times Square Valentine 2013 competition. By invitation through the Design Trust for Public Spaces and the Times Square Alliance. Our proposal was all about LOVE and the things that make you smile. It is about the moment to see and be seen. It is about sharing a simple, carefree occurence […]


more

The house is located in San Pedro Garza García [in northern Mexico] in a partially-wooded area that has recently been developed in 10,000 square-meter lots and with stringent environmental protection regulations. The rocky and varied topography inspired the project to be developed in a series of boxes that flow between the contours and the surrounding […]


more