// arthitectural / the netherlands
  • Mobility, experience, connecting, inspiring, meeting and moving. Ex Interiors has used these themes to create a new, exceptional interior for the ALD Automotive head office including the Mobility Experience Centre in Hoofddorp. By way of an AV carousel of 19 screens, visitors can undergo a 360 degree visual experience. Staff are given activity-related work stations, […]


    more

  • Super Living – the expansion of the smart home The ‘homes of the future’, previously the stuff of fantasy exhibited only in World’s Fairs and science fiction, are increasingly becoming a reality. Automation and connectivity are making it possible for today’s smart homes to integrate information technologies through which systems and appliances are able to […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Market Hall is a sustainable combination of food, leisure, living and parking, fully integrated to celebrate and enhance the synergetic possibilities of the different functions. A secure, covered square emerges beneath an arc, conceived as an inversion of a typical market square and its surrounding buildings. During the day it serves as central market […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The National Library is conceived as the integration of 4 organizational strategies into one new national institution The perfect circle of the national archives The orbiting spiral of the public spaces The complex geometry of the Möbius envelope and the radially  distributed section of the Kazakh landscape The pure diagram of the circle combined with […]


more

In the last two decades, Kunshan, Jiangsu Province, China has transformed itself from an ancient canal town to a modern industrial city. The west edge of its built-up area is reaching Lake Yangcheng. As the only public space on the lake shore, a park has been constructed. Three pavilions (Buildings B,C,D) were planned in the […]


more

This is the interior design of a single home office. This room was previously used as a residential space. It was the owner´s intent that the floor plant could be changed to completely separate the living and office sections. This request was rendered impossible, due to the original structure being of box frame type reinforce […]


more