// arthitectural / Tokyo
  • We performed the interior design for a store by Aesop, an Australian skin care brand, located in Tokyo Midtown. The site itself, posed some restrictions due to its size – a narrow 3.8m entrance width, 5.8m depth and 3.2m ceiling height. This time the design was inspired by the linearity and meticulous ordering seen in […]


    more

  • Yamada Sen-I Co., Ltd. is a furoshiki (wrapping cloth) manufacturer based in Kyoto and we performed the renovations for their directly-managed official shop; “Musubi.” Since the store is located in a quiet area of Harajuku, Tokyo, deliverables included a space to showcase the furoshiki designs on sale by increasing available store space and improving the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

One of the most interesting projects I’ve seen in a while, the Musashino Art University Museum & Library proposes a new relation between the user and the books, surrounded and sheltered by them. We had the chance to ask Sou Fujimoto about the challenge of designing this program in the information age, as you can […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Calero is born with the idea of re-using the necessary material for constructing an architectural project, creating a new project where the old material is part of a new house. In this specific case we used centering wood. The material is at the same time construction remainder and the construction in itself, treating it with […]


more

San Diego megachurch, Rock Church, located in Point Loma, California, is now home to Dlush Lounge, an innovative cafe on the church grounds for all staff, students, Sunday-goers, and visitors to enjoy. Dlush and Pastor Miles McPherson, former NFL player and lead pastor of the 20,000+ attendee megachurch, brought on Colkitt&Co to complete the transformation from stodgy cafeteria, to trendy […]


more

Lot 7 is located in the new district ‘t Buitenhof in Culemborg and part of ten terraced houses. These are designed by different architects and built as a whole. The predetermined envelope had to be followed; particularly the position of the front facade. Marc Prosman architects designed a spacious, bright family home. On the outside […]


more