// arthitectural / UNStudio
  • Super Living – the expansion of the smart home The ‘homes of the future’, previously the stuff of fantasy exhibited only in World’s Fairs and science fiction, are increasingly becoming a reality. Automation and connectivity are making it possible for today’s smart homes to integrate information technologies through which systems and appliances are able to […]


    more

  • UNStudio’s design for Theatre responds to the current cultural invigoration of the city by merging the archetypal function of a theatre – that of creating a world of illusion and enchantment – with the specific requirements of a regional theatre and its requisite to cater to the varied needs of the local community. The theatre […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The SOHO Hailun plaza is located at the intersection of two metro lines, providing excellent connections to public transport and therefore a desirable location for office and retail. The general massing of the project consists of a 33 storey high tower and a series of smaller mixed-use pavilions. Placed as objects in the flow of […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The method and means of tectonic principles that govern the dispersion of mass and surface in the project proposal are subject to folding and overlapping of curved tectonic bodies. These tectonic and massing arrangements are intended to create paths of intersection and to architecturally express a forward movement projected toward the sea. The architectural formation […]


more

The designers have styled the office in what they consider the “hottest design trend for the future” – ‘up-cycling’ waste material and‘re-cycling’ old furniture after giving them a facelift. The sustainable theme of their design house in Quarry Bay extends from cement walls and flooring to leftover fabrics and recycled designer pieces. Plastic blue wrapping […]


more

Linear House is situated on a slight hill, 500m away from the Portsea back beach. The site is a relatively large and newly subdivided lot of 2600m2, and the client wanted a holiday house that will eventually become their permanent family home. The siting of the house is simple; we placed the house at the […]


more