// arthitectural / working environment
  • SUMMA, one of Turkey’s major international construction companies, purchased the practically derelict structure at the end of 2012, taking a decision to move further nearer towards the central CBD in Levent at the Seyrantepe junction of the ring road. Strangely although it is very near the CBD, this location currently has a no new building […]


    more

  • The internationally operating advertising agency INNOCEAN with headquarters in Korea has moved into new European headquarters in Frankfurt, Main. A flexible and modern work world was created for the young, design-conscious company, which fits the different work zones within the agency. Dynamism and movement are key features of the design, which assimilates employees and visitors […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

COEN! created a new working environment and identity layer for the ‘Besturenraad / BKO’. These two organizations are going to cooperate more intensively at a new location and take care of two denominational types of education in the Netherlands: Catholic and Protestant. The aim of this project was to visually connect the shared goals and […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

  HLM Interiors has completed the interior design for a new Workspace property ‘ScreenWorks’ on Highbury Grove in North London. Workspace provides business premises for new and growing companies across London. The property incorporates a reception area on the ground floor and ‘Club Workspace’ area for businesses in their infancy, which has 24-hour access and […]


more

The Redmond Residence is located on a wooded hillside property about 20 miles east of Seattle. The 3.5-acre site has a quiet beauty, with large stands of fir and cedar. The house is a delicate structure of wood, steel, and glass perched on a stone plinth of Montana ledgestone. The stone plinth varies in height […]


more

The property of the Villa van Lipzig in Venlo/Netherlands is a small, narrow stripe on the border of the new development area ´Stalberg´. It is not the usual plot of a villa-  and therefore it became very fast, very clear that an extraordinary solution for the stacking of all desired rooms was necessary. On a […]


more