// arthitectural / YBGSNA
  • The project is located in Pinghuan community, Pingshan district. The north side of the location is the city main road – Zhongshan avenue, west side is Jinlong avenue, and there are already built residential community in the north and west side of the project. The project is on flat ground, the terrain is flat, the […]


    more

  • The Mechanical Engineering Workshop Building functions as a utility building for the Department of Mechanical engineering. Its program is arranged with a variety of tall and small spaces for a selection of large and small mechanical tools and systems. The building is shaped in relationship to traffic approach and loading and unloading procedures It is […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Our Nam June Paik Museum of Video Art proposal is structured as a 25X25X12 m Black Box. All activities events and displays occur within the vast space of the box. The walls floors, and the volumetric spaces which are contained within the Box, function as video display screens that expand the geometric spaces to alternative […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The building reminds the rounded nose of the huge liner, headed to the sea, but seized by the hardened waves of the Sochi ridges. Because of the form and its aluminium facing it has been already nicknamed “Titanic”. «The only thing we can do is to hope for the constructive decision, –  jokes Alexey Bavykin, […]


more

HELMRINDERKNECHT presents Berlin design-duo osko+deichmann’s family of tubular steel furniture with kinks.  The tubing used in the furniture is not bent  – as is normally the case – but rather functionally folded, dented and kinked. The chairs, tables and other furniture derive their final form and function by means of this intentional process of “damaging” […]


more

MAVA´S house is placed in “Beranda ”urbanization, wich is located in between Cachagua´s and maitencillo´s spas in Chile.The location is in a really strong slope, with a radical sight to Pacific Ocean. It is exposed to South-West winds. The main strategy was to create a big terrace, creating this “new floor” that would allow the […]


more