// arthitectural / Interiors / Vicente Vidal Estudio | Kizkur

Vicente Vidal Estudio | Kizkur

Interiors Vicente Vidal Estudio | Kizkur

Kizkur. Hairdresser lounge and aesthetics. Kizkur means curl in basque language. The curl is let see in the design of the logo. Space of pure lines where the symmetry and the reflections are the inspiration source. The aesthetic, eclectic result as a whole, has influences of clubs berliners of years 30.

Vicente Vidal Estudio | Kizkur

© Mayte Piera

Vicente Vidal Estudio | Kizkur

© Mayte Piera

Vicente Vidal Estudio | Kizkur

© Mayte Piera

The black glass frames and delimits spaces, simultaneously that prolongs the front towards the interior. Formic in white sheen or metallized, close to big mirrors and an uniform pavement of microcement provide the place of a “frivolous” aspect.

Vicente Vidal Estudio | Kizkur

© Mayte Piera

Vicente Vidal Estudio | Kizkur

© Mayte Piera

Vicente Vidal Estudio | Kizkur

© Mayte Piera

The dispute obtains with details type the lamps of crystal, the furniture and the lining of some vertical paraments in decorative paper to emphasizing the design of counters of working in stainless steel.

Location: Vinaròs-Castellón, Spain
Architect: Vicente Vidal estudio
Project name: Kizkur
Year: 2005
Area: 106,81 m2
Interior design: Vicente Vidal Estudio
Collaborator: Marta Satorre (interior designer)
Photography: Mayte Piera
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 

 

 

 

 

 

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more