// arthitectural / Interiors / Z-AXIS DESIGN | The Little White Apartment

Z-AXIS DESIGN | The Little White Apartment

Interiors Z-AXIS DESIGN | The Little White Apartment

Drawing the minimalist line, purchasing the most suitable proportion, to leave the leading role of the space for the user, this is the consistent goal of Z-AXIS DESIGN.

Z-AXIS DESIGN | The Little White Apartment

Z-AXIS DESIGN | The Little White Apartment

Z-AXIS DESIGN | The Little White ApartmentThe extreme white matchs bright multi-color is the design concept of Z-AXIS DESIGN. In this small apartment, Z-AXIS DESIGN uses some skills to multiply the visual effect, for example: the pure white overall space, the dinner table with one-side legs in the dining room, the light of the hallway, the transparent door of the study room, wrecking a small part of the study room for the master bedroom closet, in the master bedroom, the pure white closet door with glossy design and the elevating wood floor to make a embedded bed , etc.

Z-AXIS DESIGN | The Little White Apartment

Z-AXIS DESIGN | The Little White Apartment

Z-AXIS DESIGN | The Little White ApartmentBy reducing vision hindrance, the occupants can get a small but wild space. With the pure white tone, the furniture with other colors would lead the visual point, and the articles of design furniture is the detail that we want to display. For example: the shoe cabinet next to the screen wall matches the blue DVD cabinet, furniture and decorations with key color, and the wooden color matches the dark paint in other space is also a way to lead the visual point. Focusing on the design furniture, you’ll naturally neglect the narrow feeling.

Location: Taichung, Taiwan
Designer: Z-AXIS DESIGN
Project year: 2013
Construction: apartment, 50sq.m
Project name: The Little White Apartment
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more